lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vappuja!

Mä en vietä vappua tänä vuonna sen kummemmin, tää ilta menee seurakunnalla niinkun yleensäkin lauantait. Huomenna kuitenkin lähden Helsinkiin, kun siellä on haastattelu erästä asiaa varten, jota en kuitenkaan vielä paljasta sen enempää (tosin hehkutin sitä jo muutama viikko sitten täällä). Helsingissä olis tarkotus mahdollisesti vähän shoppailla ja käydä syömässä muiden haastateltavien kanssa ja maanantaina on se itse haastattelu. Huomisen ja maanantain liikunnat jää varmasti melko vähäisiks, mutta on tää asia sen arvonen. Täytyy vaan pitää huolta siitä, ettei syömiset mee ihan läskiks, varsinkin kun tiistaina on punnituspäivä.

Painosta puheenollen, se on ollut tässä nyt 75.6-76.2 kg, joten alaspäin mennään vihdoin. Toivottavasti ens viikonloppuna otettavissa kuvissa näkyis jotain muutosta edellisiin verrattuna, vaikka painon muutos onkin noin pieni. Oon nyt vasta kahden viime viikon aikana saanu jotain tsemppiä laihduttamiseen, mutta tässä on ollut näitä häiriötekijöitä niinkuin Rukan reissu ja vappu. Mutta normaalipaino, täältä tullaan!

En oo hirveesti jaksanu olla koneella nyt lähiaikoina, enkä varmaan jaksa tulevaisuudessakaan, mutta tällä hetkellä menee siis suhteellisen hyvin. Tuun kuitenkin aina päivittään painoo vähintään kerran viikossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti