sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Mä en vaan jaksa kirjoittaa tänne, ihan tyhmää. Koko viikko on mennyt suhteellisen huonosti, ja painokin on noussut 200 g. Keskiviikkona söin subin, eilen söin subin, ja tänään söin Amarillossa hampurilaisen. On niin kauhean vaikea valita terveellistä vaihtoehtoa kun on ulkona syömässä. Aina on sellainen 'kerrankos sitä'-olo. Oliskin kerran, mutta kun näitä viimeaikaisia syömisiä kattoo niin ei se todellakaan jää siihen kertaan.

Eilen tuli muutenkin syötyä ihan liikaa leipää, vaikka muuten ihan terveellisesti. Tänään en varmaan syö paljoa muuta kuin hedelmiä ja kahvia ja teetä enää. En saa enää mitenkään laihduttua keskiviikon tavoitteeseen, 78,2 kg, mutta toivottavasti paino on kuitenkin alle 79.

2 kommenttia:

  1. Hei, kiva blogi sulla! :) Koita vaan jaksaa kirjottaa, se varmasti auttaa jaksamaan, jos voi raportoida tuloksista jollekin. Mullakin on usein tollanen "kerrankos sitä"-olo.. tai kun kerran ajattelee noin niin sitä kierrettä on kauhean vaikea pysäyttää. Jotenkin pitäs vaan päättää, ettei roskaruoka kuulu elämään. Tai että sitä saa syödä vaikka kerran tai kaksi kuussa. Vaikeampaa on noudattaa "yritä syödä vähemmän roskaruokaa", kun sitä tavoitetta ei pysty millään oikein mittaamaan.. Roskaruokaa, leipää, mitä vaan siis mikä se ongelma nyt kelläkin on.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, Niinpä se on vaan kauhean vaikeaa. Jos ei aseta mitään sääntöjä, lipsuu. Jos asettaa, niin lipsuu niistä siltikin. Inhottavaa kaikki tällänen, ja varsinkin kun kaikesta huonosta ruuasta tulee kierre.

    VastaaPoista