perjantai 28. lokakuuta 2011

Paska päivä

Anteeksi.


No juu, tänään on kaikki syömiset mennyt pyllylleen. Söin aamupalaksi vaaleaa leipää, jossa oli päällä kevytleviä ja juustoa ja join kahvia. Sitten söin koulussa omenan. Koulun jälkeen mulla oli kauhee nälkä, mutta mun piti tulla kotiin syömään. (En skippaa koululounasta ja yritä korvata sitä omenalla, vaan pääsin 12.15 kun mun ruokailu alkoi.) En kuitenkaan saanut pidettyä itseäni kurissa vaan marssin heseen, vaikka koko aika ajattelin, ettei pitäisi. Sitten meinasin syödä salaatin tai kanawrapin, mutta nuukuus iski ja söin juustoaterian. Että näin...

Nyt join vielä kahvia ja iski ajatus, että ihan sama, päivä meni jo pilalle ja söin vielä donitsin. Ei päivä edes olis ollut niin pilalla! Mutta nyt se on... Mutta ei siinä vielä kaikki, vaan meen tänään kavereiden synttäreille, enkä tiiä miten siellä söisin. Tyhmää olla syömättä ollenkaan... Ja päivä on jo pilalla, mutta ei se kyllä oo syy jollekin 1000 liikakalorille.. Päinvastoin..

No toivottavasti huominen on parempi päivä, ainakin yritän tehdä siitä. Vaikkakin huomennakin on yhden kaverin synttärit, mutta en ole varma meenkö. Ja joo sunnuntainakin on yhdet tuparit. Muuten siis tosi kiva viikonloppu tiedossa, paitsi laihtumisen kannalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti