torstai 19. tammikuuta 2012

19.1.

Laihdutus on mennyt ihan hyvin. Kahdessa viikossa -1.6 kg, eli ihan hyvin. Paino siis eilen 80,6 kg (ja tänään 80,4 kg).Herkkulakko on pitänyt kahta poikkeusta lukuunottamatta, olin sellaisilla ihmisillä kylässä, keillä en kehdannut olla syömättä. En ota siitä mitään stressiä, kun muuten olen syömättä herkkuja.

Tänään halusin herkutella sellaisella kanatahnalla mitä laitetaan leipien väliin. Mun piti tehdä se ruisleipään, mutta meillä ei ollutkaan, ja nälkäisenä söin sitten vaaleaa leipää. Ja söin sitä sitten 6 kappaletta kerralla. Way to go.... Mutta tämä on kuitenkin pahin repsahdus pitkään aikaan, eli ei niin paha asia. Ja varsinkaan kun en muutenkaan ole syönyt tänään kuin puuroa aamulla, kouluruuan ja nuo kanaleivät ja mandariinin. Päätin, että saan kerran viikossa joko syödä jotain pikaruokaa, tai tehdä tälläistä ekstrahyvää ruokaa kotona. Hyvin on tähän asti toiminut.

Ensiviikon loppuna lähden Ruotsiin. Vielä en ole päättänyt, syönkö buffetissa herkkuja. En tiedä mitä teen, koska tämä on viimeinen kerta kun olen17-vuotiaana laivalla (eli saan paaaaljon halvemmalla buffetin) ja muutenkin. Mielipiteitä otetaan vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti