sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

78,6!!!!!

Vaikee varmaan arvata mihin otsikko liittyy!!! Eli tänään aamupaino 78,6! En oo vitsi painanu niin "vähää" hiihtoloman amerikanmatkan jälkeen!! WUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Yli-innostusta ehkä havaittavissa. Mutta kaikista paras juttu tässä on se, että en ole tällä viikolla "paastonnut" (eli syönyt about 300 kcal pakastevihanneksia) kuin yhtenä päivänä, muuten olen vain katsonut mitä syön. Eli se on sittenkin mahdollista!!!!

Tänään kyllä söin yhden sämpylän aamupalaksi , ja se nyt rikkoi vähän näitä minun ruokailutottumuksia. Mutta kun mummo oli niitä meitä varten tuonut tänne, niin en viittinyt niiden kaikkien antaa vaan kuivua. Ja sen päällä oli vaan maustamatonta tuorejuustoo ja kurkkua, niin ei se niin paha ole. Varsinkin jos syön päivällä melko vähän. (koska illalla meen yhdelle tyypille kylään, niin siellä tulee varmaan vähän mässättyä)

Jos nyt saisin vielä painon alle 78 ennen englanninmatkaa, niin se olisi siistiä. Ja sitten sen matkan jälkeen täytyy saada taas tsemppi päälle, että musta tulee joskus normaalipainoinen!

Ja M tuleekin ehkä jo tänään takaisin suomeen ja jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Tosin en tiedä näänkö sitä mutta kuitenkin!! Ja kerroin muuten mun hyville kavereille että oon siihen ihastunut ja ne oli niin kivoja ja suhtautu siihen tosi kivasti. Paitsi että pari oli vähän järkyttyneitä kun en ennen yhtään jaksanut M:ää ja sen kaikkia juttuja ja musta se oli raivostuttvava :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti