keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Ollaan nyt siskon kanssa tän viikon loppuun asti kaksin kotona. Suunnitelmissa on tehdä kouluhommia (hienosti edistyy joo), mennä huomenna tekeen vähän töitä, kahden kaverin synttärit, käydä salilla ja laihduttaa oikein kunnolla. Päätin, että syön joko yhden kanafileen tai yhden purkin tonnikalaa, ja niin paljon kasviksia kun tekee mieli. Siihen asti siis että vanhemmat tulee kotiin, koska sen jälkeen se ei varmaan onnistu. Eikä kyllä varmaan olis järkevääkään "paastota" kauempaa.

Asuispa omassa kodissa niin vois aina päättää täysin mitä syö eikä olisi vanhempia vahtimassa. Tänään olen syönyt n. 400g pakastevihanneksia, kurkkua, tomaattia ja purkin tonnikalaa. Ja oon juonut aika paljon vettä, pepsi maxia ja kahvia. Kävin stepissä, ja paino oli sen jälkeen sama kuin aamulla (79,8). Toivottavasti tämä nyt onnistuu ja huomenna olis jotain max 79,4. Pelottaa vähän kun huomenna on kahden kaverin synttärit, ja siellä on kaikkee hyvää syötävää. Ehkä syön vaan kasviksia ennen kun meen sinne, niin ei voi tulla kauheesti kaloreita niistä, niin ei oo niin paha jos herkuttelen vähän.

M:n suhteen en oo edistynyt mitenkään. Paisti että kerroin mun parhaalle kaverille että tykkään M:stä. Se nyt ei sinänsä edistä tätä asiaa mitenkään. Ja M on ulkomailla, ja se ei varmaan tuu takasin ennen kun mä lähden Englantiin pariksi viikoksi. Eli nyt on vähän asiat jäädytettynä siihen asti.. Sitten kun tuun Englannista, alkaa projekti "paremmaks ystäväks M:n kanssa". En oo kyllä ihan käytännön tasolla miettinyt kuinka toimin sit mutta sittenhän näkee ja onhan tässä aikaa.

Ps. Otin muuten uusia kuvia viime viikolla mutta ne on eri koneella joten en voi lisätä niitä vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti