keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Mietintöjä

Olen varmaan huonosti ottanut kontaktia teihin lukijoihin, kun pitkään aikaan ei ole kommentteja tullut :/ En oikein osaa sellaista kanssakäyvää tekstiä, kirjoitan aina vähän enemmän itselleni, ehkä pitäisi opetella siitä pois. En kyllä ole ollut aktiivinen kommentoimaan muillekaan, joten sekin vähän selittänee.

Parannan nyt tapojani ja kysynkin, että mites teidän lukijoiden kesä on mennyt ja onko siellä joukossa muita luusereita, jotka ovat samassa painossa kuin aloittaessaan (sikäli mikäli aloituksesta on jo aikaa)?

Ei nyt oikein muuta tule mieleen, mutta hauskaa keskiviikkoiltaa ihmiset!

4 kommenttia:

  1. edelleen junnataan samassa painossa, mutta tämä päivä menny hyvin.. Alotin (jälleen kerran) herkkulakon ja tämä päivä menny hyvin. Aloitin myöskin jonkin sortin karppauksen ja tuntuu ihan kivalta (vielä)..

    ite en oo saanu vielä aikaseks blogin alottamista, mutta jospa sitte ens viikolla, kun alkaa loma. :)

    kyllä se paino siitä lähtee laskuun, ku on vain sitä tahdonvoimaa.. :) (jos itselläkin lähtis)

    VastaaPoista
  2. Itellä ainakin tullut kilo tai kakskin lisää... :( Ei uskalla nyt mennä vaa`alle Hesa-mässäilyjen jälkeen. Onneks saan ne suht nopeaa pois mutta päähän ottaa.

    VastaaPoista
  3. Luuseri ilmoittautuu, vaikka onkin vähän painoa lähtenyt. Hyvää vauhtia olen tällä hetkellä syömässä kaikkea takaisin ♥ Voisin vaikka hakata päätä seinään, eiköhän sekin ihan hyvin kuluta :D

    PS. Kirjoita just sellasia tekstejä jotka tuntuu susta itsestäs hyvältä, ettei mene vääntämiseksi tai kirjoittamisen mielekkyys häviä :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille kommenteista! :) Kyllä me kaikki laihdutaan vielä, ennemmin tai myöhemmin :)

    VastaaPoista