perjantai 8. heinäkuuta 2011

Tiistain punnituksen saldo oli 74.3 kg, mutta olin mummolassa, niin oli eri vaaka kuin yleensä. Tänään tulos vaihteli todella paljon, punnitsin itseni varmaan kuusi kertaa ja joka kerta oli eri lukema paitsi 74.8 kg tuli kaksi kertaa. Se olkoon siis virallinen paino tällä hetkellä. Tyhmää, kun se on käynyt jo monta kertaa 74.0:ssa muttei kertaakaan virallisena punnituspäivänä. Kahden viikon päästä pitäis painaa 73.x kg, kaipa se onnistuu... Vaikka painossa ei ole suurta muutosta, niin sellasen asian oon huomannut, että vielä vähän aika sitten se pyöri 74-75 paikkeilla, nyt se on vakiintunut 74:jään. Ehkä tämä tästä :)

Syömiset on mennyt parin päivän aikana aika huonosti, on tullut grillailtua ja mässättyä kavereiden kanssa ja sen jälkeen on vaikeampi hillitä itseään kotonakin. Liikuntaa olen harrastanut hävettävän vähän, en vain saa lähdettyä lenkille, vaikka periaattessa tekis mielikin. Olen sentään pari kertaa ollut pelaamassa lentopalloa, vaikkei se mitään kummosinta liikuntaa olekaan.

4 kommenttia:

  1. Ei voi sanoa, että "ei ole kummoista liikuntaa". Jokainen liikuntakerta on hyvästä kropalle ja mielelle, muista se! Jokainen kerta opettaa sekä fysiikalle, että psyykkeelle sitä, että siitä tulee pikkuhiljaa tapa. Vaikka se olisi alkuun vain se, että kävelet korttelin ympäri, siitä on hyvä pikkuhiljaa kasvattaa matkaa ja tavoitteita ;)

    VastaaPoista
  2. Uskomatonta,sä painat tismalleen saman verran kun minä! Kuinka pitkä oot?

    VastaaPoista
  3. Kyllä munkin mielestä lentopallo on oikeinkin tehokasta liikuntaa. Tai no, okei, riippuu pelityylistä ja porukasta, mutta kyllä siinä hien pintaan saa. Itse en esimerkiksi syty vaikkapa joogasta, mutta sitä osaavat tosiharrastajat saavat varmasti tehoja irti siitäkin lajista.

    VastaaPoista
  4. blueberry ja Mielikaunis, kiitos kommenteista, tuli hyvä mieli lukiessa! :) Oma lentopallon pelailuni on lähinnä ollut pallon väistelyä, kun suurin osa porukasta on todella taitavaa. Mutta kyllä siinäkin hiki tulee, varsinkin jos ilma sattuu olemaan yhtään lämpimämpi.
    minni.hiiri, 165 cm :)

    VastaaPoista