torstai 11. elokuuta 2011

Jee, koulua -.-

Ei oikein jaksais koulu innostaa, mutta kai sitä vielä kaksi vuotta jaksaa kun on ihan kunniallisesti jo kymmenen vuotta opiskellut. Mulla on aika jännä lukkari nyt ekassa jaksossa, kaksi neljästä kasiin päivää ja muut lyhyempiä. Kuitenkin paljon parempi lukkari kun kaikissa tulevissa jaksoissa, parhaassa mulla nimittäin on kuusi hyppytuntia...

Piti olla laihdutuksen aika nyt, ei mitenkään hirveen hyvin lähtenyt käyntiin tää. Eilen tais mennä kalorit yli 2000 ja tänään mittarissa 1700 kcal kiloklubin mukaan, tosin uskoisin että todellisuudessa on tullut syötyä enemmänkin. Kaikkialla muualla on jotenkin suhteellisen helppo hillitä itseään, mutta kotona en vaan osaa. Sisko oli juuri matkoilla ja pöydällä on todella hyvää tuliassuklaata ja kaikkea muutakin. En tiedä miten oppisin olemaan syömättä herkkuja... Tai syömään edes kohtuudella.

Kaheksan maissa ajattelin mennä kuitenkin lenkille, ehkä se vähän kompensoisi yli menneitä syömisiä. Kiloklubin mukaan laihtuisin 62:n kiloon 28:ssa viikossa, jos energiavaje olisi vähän yli 500 kcal. Tähän siis pyritään, tai ehkä pyrin kuitenkin 600 kcal vajeeseen arkena, niin viikonloppuisin olisi vähän varaa joustaa. Tosin ei tänä viikonloppuna mutta muuten.

Päätin myös käydä vaa'alla vain kerran viikossa, keskiviikkoisin tässä jaksossa, ja muuten en sitten käykään olllenkaan. Mulla on ollut sitä vikaa että olen ravannut vaa'alla viisikin kertaa päivässä, ja kaikki sen tietää ettei siitä ole mitään hyötyä. Uusi aloituspaino on 75,8 kg. Tavoite on 62 kg, ja sen jälkeen mahdollisesti vielä lisää, ei kuitenkaan alle 58 kg. Normaalipainon alaraja tämänpituisella on noin 50 kg, joten vaikka painaisinkin sen 58 kg, ei olisi mitään pelättävää :)

Sain eilen mitattua itseni, mutta kuvia en saanut otettua, kun oman kameran itselaukaisimella otetut kuvat ei suostu tarkentumaan. Yritän tässä joskus ottaa uudet, ja laitan mitat tänne ylös kunhan jaksan ne kirjoittaa koneella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti