maanantai 29. elokuuta 2011

Shit happens

Anteeksi kettuuntumiseni tässä postauksessa, ei kannata lukea, jos ei huvita lukea luuserista, jolla on huono päivä.

Olen varmaan sata kiloa lihavampi taas. Hieno homma, idiootti.

Loppuviikosta painoin jo 74,8 mutta olin reissussa viikonloppuna ja söin kuin en tiiä mikä, mutta liikaa siis.  Ja tänään kävin kaupungissa ja söin quater pounder aterian ranskalaisten ja cokis zeron kanssa. Ja sitten ostin kaksi fazerin sinistä. Ja söin toisen.

Hyvä punnitustulos siis tulossa.

Ja kirsikkana  kakussa yksi parhaista kavereistani on laihtunut parin kuukauden aikana ihan hirveesti. Ja siis  tää kaveri oli jo alunperin ihan suhteellisen laiha, bmi oli varmaan max 22 ja nyt se on paljon pienempi. Ja hän ei enää syö mitään, sunnuntainakin yritti syödä pelkästään porkkanan, ja kivan painostuksen jälkeen suostui syömään yhden ruisleivän palasen. Eli tosi terveellisesti laihduttaa tää tyttö.. Ja jollain sairaalla tavalla oon tosi kateellinen hänelle. Että hän onnistuu laihtumaan, vaikka oli normaalipainoinen ja mä en saa itseeni laihdutettua vaikka olen ylipainoinen

5 kommenttia:

  1. Turha olla kateellinen, tuollainen epäterveellinen paastoaminen kostautuu... eli tulee takas aika nopeasti.

    VastaaPoista
  2. juu oon blueberryn kanssa ihan samaa mieltä. ei tollasta rääkkiä pysty pitämään kovin kauaa ja viimestään sit ku lopettaa laihuttamisen ja jatkaa samaan malliin ku ennenki nii lihoo takasin. ainaki itellä on joka kerta käyny silleen :D

    mut hei tsemppii tosi paljon ! kyl sä siihen pystyt eikä laihtuminen yhestä mässäilykerrasta oo kiinni :)

    VastaaPoista
  3. Repsahduksia sattuu jokaiselle, niistä täytyy vain päästä yli. Söit mäkissä ja suklaata, sitä et saa peruttua. Mutta hei, se on vain yksi päivä! Nyt tsemppaan ja palaat ns. ruotuun :)! Harvemmin yhden päivän herkuttelu jää oikeasti pysyvästi kroppaan. Pari päivää voi turvottaa (keho kerää nesteitä), mutta kyllä se sitten putoaa taas :)! Tsemppiä!

    VastaaPoista
  4. blueberry: Näinhän se on, mutta tuntuu vaan tietyllä tavalla turhauttavalta, etten saa sen vertaa rypistettyä, että laihtuisin edes vähän, ja kaveri jolla ei ole syytä laihduttaa, saa laihdutettua, vaikkakin epäterveellisesti.
    M: kiitos :)
    Ronja: Kiitos :)

    VastaaPoista
  5. Tuttu tunne, itsekin tänään huonon punnitustuloksen seurauksena sitten heselle syömään juustoateria. Mies laihduttaa samalla tyylillä, kun sun kaveris ja viime kesänä sai paris kuukaudes 15 kiloo pois. Arvaa olinko kateellinen. :D Mut tsemppiä kyllä me vielä onnistutaan!

    VastaaPoista