perjantai 20. huhtikuuta 2012

Combatista

Mun ei oikeasti pitäisi olla nyt koneella, ei todellakaan. Matikan portfolio odottaa tekijäänsä, mutta päätin nyt kuitenkin tulla tänne kirjoittamaan.

Olin eilen siellä bodycombatissa, se oli yllättävän hauskaa! Itseasiassa niin hauskaa, että menen sinne huomennakin. Olihan se aika raskasta, mutta yllättävän hyvin jaksoin, ja pysyin suurin piirtein mukanakin. Nyt on joka paikka kyllä aivan älyttömän kipeä, mutta hyvä niin. Ihan kiva se on tietää tehneensä jotain :)

Syömiset on mennyt pyllylleen, en ole tänään syönyt mitään lämmintä ateriaa, vain vaaleaa leipää ja sellaista. Ja karkkia.

Haluaisin oppia syömään niin, että söisin sopivasti, terveellisesti ja hyvin, mutta että sallisin vähäisen herkuttelun. Ehkä opin sen joskus, tai sitten en. En vain oikein tiedä, kuinka voisin päästä siihen. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan!

En jaksa stressata painoasioista nyt, kun on muutakin stressattavaa, vaan yritän vaan keskittyä syömään ja liikkumaan sopivan verran.

2 kommenttia:

  1. lautasmalli pitää ruokalautasen terveellisempänä :)

    VastaaPoista
  2. Kitty, tiedän :D mutta olen vaan niin huono syömään terveellisesti, kun kaikki epäterveellinen on vaan paljon houkuttelevampaa!

    VastaaPoista