keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Taidan oikeasti olla täysin joko - tai - ihminen. Ihan kaikessa. Koski se sitten huoneen siivoamista (joko lattiat on siistinä ja pöydät sotkussa tai pöydät siistinä ja lattiat sotkussa, mutta ei ikinä molemmat siistinä), tai elämäntapoja (joko syön hyvin, enkä liiku tai liikun, mutta syön väärin). Nyt on menossa tämä liikun, mutta syön väärin kausi. Viime keväänä oli sama juttu, ja silloinhan en saanut painoani laskemaan kuin kaksi kiloa. Joulun jälkeen taas oli syö oikein, älä liiku kausi, ja silloin laihduin 5 kiloa. Ja hienosti ne tuli takaisin, kun aloin taas syömään väärin.

Ensi viikon alusta lähtien alan taas syömään oikein. Vaikka tasan tiedän että se on hemmetin vaikeaa. Mutta kokemuksesta tiedän myös, että pari ekaa viikkoa on vaikeimmat, ja sitten se helpottuu. Täytyy vaan luottaa siihen.

Ja tiedän, että on tyhmää tehdä "ensi maanantaina" -lupauksia. Mutta pidän isot synttärit perjantaina, ja ystäviä ympäri Suomea on tulossa meille viikonlopuksi, niin en mitenkään voisi syödä järkevästi ainakaan koko viikonloppua. Olkoon tämä nyt se viikonloppu, jolloin viimeisen kerran syön itseni ähkyyn ja lihon ja paisun.

Kuten sanottu, liikunta menee pitkästä aikaa hyvin. Liityin viime viikolla sinne kuntokeskukseen, ja olen nyt käynyt kolme kertaa combatissa ja kerran stepissä. En oikein päässyt stepin makuun, koska yli puolet ajasta seisoin hämmentyneenä yrittäen ymmärtää, mitä oikein pitäisi tehdä. En tiedä jaksanko mennä uudestaan siihen, varmaan kannattaisi, niin ehkä tajuaisin niitä kuvioita edes vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti