torstai 19. huhtikuuta 2012

Hullut päivät

Taas on ollut niin paljon kiireitä koulun, autokoulun ja muiden juttujen kanssa, että aikaa "turhaan" koneella olemiseen ei vaan ole. Ja kun on, käytän sen yleensä facebookissa. Ihan yhtä hyvin ei tämä laihduttaminen ole lähtenyt käyntiin, kuin olisin halunnut. Viime viikolla paino ei laskenut ollenkaan. Viikonloppuna tuli syötyä suklaakeksejä, karkkia ja pitsaa. Tämä viikko meni hyvin tähän päivään asti, kunnes menin käymään hulluilla päivillä, enkä sitten osannut olla ostamatta karkkia, kun kaverikin osti. Ostin 160 grammaa irtokarkkeja ja söin ne, ja jugurtti Ritter Sportin, josta söin puolet, kunnes en enää pystynyt syömään enempää, koska se oli niin makeaa. En halua ajatella, että kuinka paljon noissa oli kaloreita, vaikken aio johonkin masennukseen vajotakaan herkuttelun takia.

 Haluan oppia syömään järkevästi, tarpeeksi, muttei liikaa. Haluan myös oppia taas liikkumaan. Hankin jäsenyyden kuntokeskukseen, jolla muutama koulukaverini käy. Jäsenyys on voimassa tästä päivästä toistaiseksi, kuukauden irtisanoutumisajalla. Mielestäni tämä on ihan hyvä, koska jos tulee jotain vakavaa, etten voisikaan käydä ollenkaan siellä, minun ei tarvitse maksaa tyyliin jotain vuoden loppuun asti. Yritän käydä vähintään 10-12 kertaa kuussa salilla, lähinnä aluksi jumpissa. Tuolla järjestetään myös laiteopastusta ja tehdään pienryhmissä saliohjelmia, niin sitten kun mulla on vähän enemmän aikaa, voisin käydä tutustumassa niihin.

Tänään menen kahden kaverin kanssa BodyCombattiin, pelottaa kyllä, että olen tosi huono. Ainakin henkilökunta tuolla salilla vaikutti todella mukavalta, että ehkä se ei sitten haittaa. Ja ei kai sille mitään voi, vaikkai haittaisikin. Tulen sitten illalla tai huomenna kertomaan, millaista oli! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti