torstai 16. kesäkuuta 2011

35.

Oonpas mä jo kirjottanut paljon, jos tää on jo 35. postaus. Tuntuu kyllä, ettei mulla oo mitään asiaa ollut, mutta ilmeisesti joitakin kiinnostaa nää tekstit kun lukijoitakin on jo aikas lailla :) Kiitos teille!

Ajattelen varmaan joka ilta, että huomenna on oikeesti vaan pidettävä itsekuria yllä ja saada taas painonpudotus käyntiin. Ja joka päivä syön jotain mitä ei pitäis ja sitäkin mitä pitäis syön aivan liikaa. Ajattelin asettaa tavotteen, joka on realistinen, mahdollinen tavoittaa, mutta ei silti liian helposti tavoitettavissa, eli motivoiva. Nimittäin, jouluun, 24.12., mennessä paino 68,x kg. Nyt paino on varmaan suurinpiirtein 75 +-0.5 kg. Jos saisin ens viikon perjantaihin mennessä painon 74,x lukemaan, tavoitteen saavuttamiseen vaadittais sen jälkeen kilon pudotus/kuukausi. Ei mikään liian paha, muttei liian lällykään. Sitten olisin jouluna normaalipainoinen, josta olis hyvä jatkaa. Tällänen kilon pudotus kuukaudessa on siitäkin hyvä, että jos käy sillein, että paino jumittaa jostain syystä, voi vaikka viikkoa ennen kyseisen kuukauden 24. päivää alottaa kunnon tsempin, tai jos menee hyvin, voi elää ja syödä ihan normaalisti, mutta terveellisesti.

En kyllä tiiä miten mittaan tuon perjantain painon, koska olen juhannuksenvietossa asuntovaunuilemassa. Jos vaikka yrittää saada painon mahdollisimman alas keskiviikkoaamun, viimeiseen jolloin oon kotona, mennessä, ja sit maanantaina uus punnitus. Uskoisin, että jos oikeesti katon tasan tarkkaan juhannuksena, että syön yhtä vähän kuin kaverini, kaikkia herkkujakin, niin paino ei pääse juuri nouseen. Koska oikeesti oon lihava vaan sen takia, että syön niin paljon. Liikunkin ja liikuin ennenkin enemmän kuin monet laihatkin kaverini, enkä juo ikinä alkoholia tai tee muutakaan lihottavaa kuin syö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti