torstai 30. kesäkuuta 2011

En haluaisi olla näin lihava. Mutta minkäs sille mahtaa. Tai mahtaa paljonkin, jos vaan viitsisi. Olen taas syönyt suklaata varmaan neljä riviä tän päivän aikana. Se kyllä mahtuu vielä kaloreihin varmaan mutta tätä päivää on vielä paljon jäljellä ja niin... Mutta ehkä voi ajatella, että olen syönyt vain neljä riviä, ennen olisin syönyt ehkä koko levyn.

Eilen aamulla paino oli 74.2 kg, mutta tuntuu, että se on varmaan enemmän huomenna, kun on virallinen punnituspäivä. Laskisipa se alle 74:n! Mutta en usko siihen, eikä se oikeesti mihinkään vaikuta että onko paino 74,0 vai 73,8... Vaikka 73,8 olis siitä hieno luku, että en muista ikinä nähneeni 73:lla alkavaa lukua vaa'assa. Painoin nimittäin jotain 67 kiloa ysin alussa ja seuraavan kerran kun kävin vaa'alla jouluna painoin yli 74 kiloa.

Olin eilen ratsastamassa tallilla, jossa kävin vuosi sitten. Oli tosi kivaa, mutta myös hirveen kuuma. Kuumuuden takia ei tehty mitään kauheen haastavaa, mutta hiki tuli joka tapauksessa. Olen tän vuoden ajan ratsastanut lähes pelkästään esteitä ja niihin liittyviä juttuja, niin oli vähän hukassa kaikki kouluratsastusjutut. Opettajakin taisi luulla etten ole vuoteen ratsastanut.

Huomenna mennään mökille juhlimaan serkun tytön synttäreitä. Yritän soveltaa siellä syömisten suhteen sellaista taktiikkaa, että otan vain puolet siitä, mitä tekis mieli. Voi olla, ettei onnistu, koska alan ajattella, että söisin oikeestaan enemmänkin. Näin saatan syödä tasan sen verran kuin mieli tekee, eli liikaa. Sen näkee sitten huomenna.

Mulla oli tänään viimeinen työpäivä, ja nyt on sitten kaksi viikkoa lomaa. Sen jälkeen on töitä neljä päivää ja loma alkaa uudestaan. Toisaalta ihan kivaa, mutta en tiedä miten se vaikuttaa mun syömisiin ja nukkumisiin ja muuhun. Työt rytmitti elämää ihan kivasti.

Aion mennä tänään lenkille kunhan sää vähän viilenee. Olen juoksukoulussa sellaisessa pisteessä, että ensi viikolla pitäisi pystyä juoksemaan 30 minuuttia. Aika jännää, en ole ikinä ennen juossut niin pitkään. Vauhdista ei puhuta mitään, keskityn vain siihen aikaan :) Olen myös päättänyt, että sitten kun jaksan juosta 30 min, voin pyytää serkkua lenkille. Aika jees, että se saattaa olla jo ensi viikolla :)

3 kommenttia:

  1. Varmasti tekee syödä noita herkkuja, enemmänkin, mutta jos vaan kykenet nipistämään niin hienoa, juo vaikka paljon vettä ennen kuin rupeat valikoimaan lautaselle niitä niin sitten takaat ettei mahaan oikeasti mahdu niin paljoa sitä kaikkea eikä tule vetäistyä mitään hirveätä määrää kaloreita :)

    Mä kans haluisin ratsastamaan! Oon käynyt viimeksi.. hmm, pitää ihan miettiä.. 5-6 vuotta sitten varmaan, ennen sitä ratsastin 5 vuotta. Mutta ei yksinkertaisesti ole varaa :( eikä lähellä oikein semmosta talliakaan mihin mennä jossa ei olisi niin hirveän kallista kun muutin tampereelle jossa tunnit niin hirmuisen kalliita verrattuna entiseen asuinpaikkaani. Ratsastus on niin hyvä urheilumuotokin vaikka idiootit tietämättömät sitä epäileekin (ala-asteen terkkari kommentoi näin: "no, öö, mutta tuleekos siinä edes hiki..?" - TOTTA HELVETISSÄ TULEE!)

    VastaaPoista
  2. Nessa, todellakin ratsastessa hiki, ja lihakset tekevät yllättävän paljon töitä (+ että jos siivoaa esim.karsinoita ratsastamisen lisäksi tms).Mutta totta on,että moni tietämätön ajattelee,että "siellähän vaan istutaan selässä,ei siellä mitään tarvitse tehdä!" no ei ihan niin mee..

    Tuo nessan vinkki oli kyllä hyvä, juo vettä ensin, ja vaikka aina välilläkin lasillinen tai kaksi, niin ei herkuille jää niin paljon tilaa. Ja koeta muutekin ottaa vaan "joka toinen" herkku lautaselle asti.

    mullakin on juoksukoulu nyt siinä,että jaksan juosta 30min yhteen menoon, en olisi ikinä uskonut tätä vielä tammikuussa.. :O
    Kyllä sitä pysytyyn kummiin juttuihin, kun tarpeeksi haluaa.

    Kyllä sä vielä sen 73:sen näet vaa'alla, näet varmasti paljon pienemmänkin luvun!

    VastaaPoista
  3. Nessa: Kiitos vinkistä, täytyy yrittää juoda paljon :)
    Mä asun myös tampereella, ja käyn halvimmalla tallilla mikä tässä lähellä on, pirkkalassa ollilan tallilla. Siellä maksaa tunnit 15 euroo, ei sekään tietysti halpaa oo, mutta halvempaa kun muualla.
    blueberry: Kiitos vinkeistä! :) ja tsempistäkin kanssa. Tosin tänään, virallisena punnituspäivänä vaaka näytti tietenkin 75, vaikkei pitäny olla mitään syytä :( ärsytys on kova, mutta elämä on

    VastaaPoista