lauantai 18. kesäkuuta 2011

Damn it

Miks hemmetissä kaiken pitää olla niin vaikeeta? Käyn ihan liian usein vaa'alla, eilenkin taisin käydä viitisen kertaa. Joskus siinä seittemän kaheksan maissa illalla paino oli 74.6 muistaakseni. Sit söin iltapalan ja suklaata, niin paino oli 75.8 kg (mitä ihmettä, oikeesti?). No joka tapauksessa, aamulla kävin sit taas, niin paino oli 75.0... Miten se voi vaihdella noin paljon? Okei, se on varmaan ihan normaalia ja ei pitäis käydä niin usein vaa'alla ja plaaplaaplaa. Silti, en ikinä tuu painaan 74,x ens keskiviikkoon mennessä. Ei se kyllä vaadi kun -200 g mutta silti...

Meen tänään vahtiin kaverin pikkusiskon pyjamapartysynttäreitä, ja siellä luonnollisesti on kaikkee hyvää... Täytyy vaan yrittää syödä tasan sen verran ku kaveri, niin sillä välttyis suuremmilta ylilyönneiltä toivottavasti. Onneks skopasta on bensa loppu niin mun täytyy mennä kävellen tai pyörällä.

Ärsyttää, kun liikkuminen on mulle painonhallinnan osa-alueista se helpoin, mutta en oikein voi sitäkään tänään toteuttaa. Tai voisin tehä jonkun jumpan kohta mutta muuten. Mulla tulee lenkkeilystä jalat ja lonkat kipeiks, mutta se on ihan okei, kunhan ei juokse asfaltilla eikä useemmin kuin joka toinen päivä. Joten en siis voi mennä tänään lenkille. Nyt mulla on ollut koko viikon ajan selkä jostain syystä tosi kipeä, joten sekin on vähän rajoittanu liikkumista. Eilen se oli pahimmillaan, nyt pystyy istuun sellasissa asennoissa ettei kipua tunne, toivottavasti se menee tästä nyt ohi. Ei olis kiva nukkua juhannuksena vaunussa selkävammasena.

Tänään aamulla kun huomasin painon olevan 75, suutuin, menin pakastimelle ja söin puolet sellasesta kaupan mustikkapiirakasta. Vois vähän edes yrittää rajottaa määriä, en tajua miten se on muka näin vaikeeta, kun yleensä oon ihan järkevä ihminen. Ja kuka hullu edes lohduttautuu painon noususta syömällä? Kysynpähän vaan. Sit söin yhden tuc-keksin ja ruuaks meillä oli uusia perunoita, pekonia ja kananmunia. Ja kyljessä tomaatti ja kurkkua. Ihan ok ruoka, tosin uudet perunat on tosi hiilarimössöö ja pekoni oli ihan liian rasvasta (ja hyvää). Sit oon syönyt vielä yhden sellasen pienen lidlin jugurttitäytteisen suklaapatukan. Sellasen, joita myydään semmosissa oisko 200 g paketeissa ja niissä on joku 18 kpl siinä... Sit keitin kahvia ja join taas varmaan yli puoli litraa.. No ainakin tulee ravattua vessassa sit... Musta tuntuu siltä kun olis nälkä, vaikkei voi olla, koska ruuan syömisestä on vasta kaks tuntia ja just join kahvia. Yritän sinnitellä seittemään asti, sit teen ehkä salaattia vähän, etten mee hirveen nälkäsenä synttäreille...

Kivaa lauantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ei ne perunat ole mitään hiilarimössöä. Onhan niissä toki hiilareita, mutta peruna on kuitenkin ihan hyvää ruokaa, jos sitä syö kohtuullisia määriä (tyyliin, ei 10 perunaa päivässä!). jätä se suklaan tai mustikkapiirakan hiilarit pois, ja vaihda nekin ruisleipään ja perunaan, niin saat paljon laadukkaampia hiilareita.

    VastaaPoista
  2. blueberry: tiedänhän mä tonm, ainakin näin periaatteessa kun ajattelen jälkikäteen enkä ärsyyntyneenä :D

    VastaaPoista