tiistai 14. kesäkuuta 2011

tiistai-iltaa

En nyt oikein tiiä mitä kirjottaisin. Paino oli aamulla 74.8 kg, jos oikein muistan. Koska en oo ihan varma siitä, en laita sitä viralliseks. (Eli en halua laittaa sitä, koska se oli plussaa). En jotenkin jaksa olla hirveen kiinnostunut painosta, kunhan ei nouse yli 75 kg:n. Ajattelen koko ajan, että sitten kun työt loppuu.  Täytyy sitten katsoa, miten tiukkaa linjaa jaksan/pystyn/viitsin pitää varsinaisella lomalla, nyt ainakin oon tosi löysäilijä, varsinkin ruuan suhteen. Oon syönyt lähes joka päivä ainakin jäätelöö ja yleensä jotain muutakin sen kanssa. Nyt on annoskootkin isontuneet viime viikosta, joten siitäkään ei ole enää mitään hyödyntävää vaikutusta.

Urheilu menee ihan hyvin, pyöräilen kaksi kilometriä töihin ja takaisin, ja oon käynyt lenkillä n. kolme kertaa viikossa. Maanantaina hölkkäsin 20 minuuttia putkeen. Hyvin hitaasti, mutta hölkkäsin koko matkan. En oo halunnut mitata juostua matkaa, koska tiedän sen olevan hyvin lyhyt. Haluan kuitenkin ensin pystyä juoksemaan puoli tuntia yhteen menoon ennen kuin alan miettimään nopeutta.

3 kommenttia:

  1. Hyvin realistisia sinun juoksutavoitteesi ainakin ovat! Pidä vain kiinni niistä, kylä sitä edistmistä tulee :))

    VastaaPoista
  2. samaa mieltä blueberryn kanssa! ja oo oikeesti ylpee tosta jo että jaksat hölkkää 20min putkeen. se on oikeesti paljon ihan sama kuin pitkä tai lyhyt matka oliskaan :)

    VastaaPoista
  3. blueberry ja tiia, kiitos kivoista kommenteista! :)

    VastaaPoista