perjantai 15. huhtikuuta 2011

10.


Laskin niiden eilisten keksien kalorit sen jälkeen,kun olin syönyt tänään kaks sellasta. 386 kcal!!! Hyi että. Olis voinu jättää väliin ne. Tänään ei oo enää oikeen varaa syödä muuta, jos haluaa kaloreiden pysyvän miinuksella. Mulla on niin heikko itsekuri, etten tuu ikinä saamaan kiloklubissa ruuissa vihreetä suoraa. Oon sitä viikon käyttäny, ja useimpina päivinä mikään palluroista ei oo ollu vihreenä. No se hyvä puoli siinä on, että ei siitä voi kun parantaa.

Luulen, ettei paino oo laskenu, mutta huomenna nähdään. Oon nyt saanut kuitenkin itteeni erilaiseen tatsiin ja kiloklubin käytön alottaminen on motivoinu. Ens viikon alun voisin yrittää mennä siinä 1000-1500 kcal, koska keskiviikkona lähden Rukalle, ja siellä ei pysty niin hyvin syömään terveellisesti. Onneks tuun syömään normaalia kotiruokaa siellä, enkä mitään ravintolaruokia. Tää reissu on vähän sellanen leirityyppinen, niin kaikki ruuat tulee syötyä muiden kanssa -> ei kehtaa hakee lisää.

Tänään en ehdi muuten harrastaan mitään liikuntaa, mutta ajattelin pyöräillä kaupunkiin, jos äiti antaa (menee niin myöhäseks kotiintulo, että saattaa olla niin ja näin..).

Kivaa perjantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti