perjantai 8. huhtikuuta 2011

Mistä itsekuri ja motivaatio

Tänään on perjantai. Perjantai tarkottaa, että viikonloppu alkaa. Viikonloppu tarkottaa, että saa syödä. Tai tarkotti ainakin ennen. Ja vissiin tänäänkin, ärsyttää kauheesti. Iltapäivään asti meni ihan tyydyttävästi, ei rivi suklaata ollu niin paha asia. Mutta sitten tulikin kello puoli kuusi, sellanen "harrastus", missä mä oon ryhmän ohjaaja ja siinä on periaatteessa 6 mua nuorempaa tyttöö ryhmäläisenä. No, periaatteeseen kuuluu, että ohjaaja hankkii syötävää. Ja meijän ryhmäläiset tykkää suklaasta, joten hankin sitten kuutta tyttöö varten suklaata ja karkkia. No, paikalle ilmaantukin vaan neljä, joista yks on herkkulakossa. Mitä tekee senttinen? Syö yksin ne ylijääneet. Ja menee hulluille päiville ja ostaa aaverahkaa ja muuta shaibaa.

Oikeesti, miksen pysty ees alkuinnostuksen aikana kontrolloimaan syömistäni? Liikunta on paljon helpompi asia. Miten te ootte saanu pidettyä itsenne kurissa? Onko "alku aina hankalaa -lopussa kiitos seisoo" vai alussa helppoo kun on innostusta ja sen jälkeen vasta alkaakin taistelut?

4 kommenttia:

  1. Noo, ei se mitään! Yks päivä viikossa ei oo paha! Huomenna sit parempi päivä <3

    VastaaPoista
  2. Hei, hienoa et olet päättäny tehdä elämäntapamuutoksen, koska 79kg on vähän liikaa 16-vuotiaalle. Lenkkeily on hyvä harrastus ja sitä kannattaa jatkaa.

    En halua lannistaa, mutta jos kirjoittamasi ruuat ovat todella mitä syöt, sinulla on vielä pitkä matka terveelliseen ruokavalioon. Ensinnäkin syöt aivan liian vähän kasviksia ja aivan liikaa nopeita hiilihydraatteja. Huomattavasti enemmin porkkanaa poskeen ja ruista ranteeseen. Silloin jää pullamössönkin syöminen vähemmälle.

    Muista että syömättömyydellä et saavuta mitään muuta kuin retkahduksia ja syöpöttelykohtauksia. Onnea jatkoon!

    VastaaPoista
  3. isotyttö: kiitos kivasta kommentista :)
    may-a: tiedän, että mulla on eessä vielä pitkä ja kivinen tie, mutta oon valmis sen kulkeen. Kiitos kommentista, et lannistanut ollenkaan, vaan pikemminkin tsemppasit! =)

    VastaaPoista
  4. alotin lukemaan sun blogia alusta ja olin sua kaksi kiloa painavampi ja saman pituinen mutta laihdutin vuodessa itseni 63 kiloon =)(oon vuodeen vanhempi) pointti tässä oli että motivaationa käytin toisten ihmisten ennen ja jälkeen kuvia (lihavasta laihaksi), pieni farkkuja joihin halusin mahtua ja niin typerältä kuin tämä kuulostaa halusin laihduttaa itseni kauniiksi jotta eräs poika näkisi mistä jäi paitsi :D onnea sinulle ja huomaan että oletkin jo laihtunut mutta joooo =D

    VastaaPoista