keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

plöäh

Tänään on just tällänen plöäh fiilis. Tuntuu, kun mikään ei etenis minkään suhteen, ja se on tosi ärsyttävää. Söin tänään myös palan daim-kakkua ja muutaman suklaapalan, joka ärsyttää nyt aivan kohtuuttomasti. Toisaalta, jos vertaa vaikka viime viikkosiin syömisiin, ei ollut varmasti päivääkään, jollon en ois syöny tota määrää (ja paaljon enempää) herkkuja. Ja jos haluaa ryhtyä yltiöpositiiviseks, en syöny jäätelöö, vaikka sitä tarjottiin.

Kävin tänään jakamassa ilmaisjakelulehtiä (n. 40 min kävely) ja ohjelman mukaisella 15 min lenkillä. Ohjelman mukaan pitäis käydä kolme kertaa viikossa, mutta toivon, että saisin tällä viikolla puristettua itestäni irti vähän enemmän. No joka tapauksessa, jumppaan meen lauantaina ja sunnuntaina. Olin muuten jo haaveillu siitä, että huomenna pääsen ratsastaan, mutta tajusinkin, että oon menossa konserttiin, joten se siitä sitten. Menee taas viikko ennen kun pääsee heposteleen. Ja ostettiin konserttiin jo etukäteen kahvit ja leivokset, joten ei huominenkaan suju herkuitta.

Ajattelin vielä kirjottaa parin viikon ajan ruokapäiväkirjaa tänne, vaikka sitä ei varmaan kukaan jaksakaan lukee. Se kuitenkin edes vähän motivoi tai hillitsee ruokahimoja, joten siitä on mulle hyötyä, vaikkei kukaan lukiskaan sitä. Yritän olla tän illan syömättä muuta kun vettä, koska söin eilen niin paljon (puhumattakaan ajasta ennen maanantai-iltaa, jolloin otin itseeni niskasta kiinni) ja tänäänkin herkkuja, niin ei olis pahitteeks pieni iltapalattomuus.

2 ruisleipää (siis leivän molemmat puolet)
beceliä
4 juustonsiivua
tomaatti
kaakao 3 dl
vesi 2 dl

pala daimkakkua
vesi 4 dl
viinirypäleitä

vaalea leipä
aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto
1 juustonsiivu

täytetty paprika (sisällä mm. pakastekasvissuikaleita ja fetaa)
salaatti
mansikkaraparperimehu 5 dl

Tässä listatessa tajuaa, että mä juon aivan kauheesti. Itseasiassa nytkin kirjottaessa juon. No, ei kai se kauheen paha oo, varsinkin jos juo vettä. Ja joo, mulla on nyt tän viikon ajan sellanen kokeilu, että pystynkö syömään pelkkää kasvisruokaa. Eli en oikeesti oo kasvissyöjä, mutta ainakin tähän asti on päästy.

Huomisiin, nyt meen lukeen matikkaa!

2 kommenttia:

  1. Lasketko myös kalorit kun teet ruokapäiväkirjaa?

    VastaaPoista
  2. anonyymi: en oo jaksanu vielä, vaikka kyllä pitäis/vois :)

    VastaaPoista