tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kuulumisia

Viikonloppuna syömispuoli ei mennyt kauheen hyvin, mutta ei kuitenkaan niin överisti yli kuin olis voinu mennä. Eilen meninkin sitten reiluilla miinuskaloreilla ja tänäänkin oli tarkotus, mutta se ei ihan onnistunu. Plussan puolelle ei kuitenkaan menny, joten ihan ilonen oon.


Lauantaina olin zumbassa, ja tykkäsin siitä taas. Sen ohjaaja on sellanen positiivisella tavalla hullu, niin ei tuu liian vakavana vedettyä. Mulla menee kyllä vähintään puolet ajasta siihen, kun yritän näyttää tekeväni samantyyppisesti kun muut, niin ei se hirveen tehokkaalta tunnu. Hien saa kyllä pintaan ja sykettäkin nouseen aina välillä.


Sunnuntaina kävin ensimmäistä kertaa tänä keväänä pyöräilemässä, menin suunnilleen 15 km:n lenkin, kun se tuntu niin kivalta ja kevyeltäkin (:O). Nyt onkin sitten tuntunu pepussa oikeen kunnolla, ihan kun olis satulan muotonen mustelma siellä :D Tänään kävin lyhyemmällä pyörälenkillä ajan puutteessa, ja aluks tuli kyyneleet silmistä kun teki niin kipeetä pakaroista. Onneks se siitä helpottu. Meen kouluun vielä pääsiäiseen asti bussilla, kun on kuukausikorttia jäljellä, mutta sitten olis tarkotus pyöräillä. Yritän tässä saada vähintään 50 km alle ennen koulumatkoja, jottei ihan läpimärkänä (hiestä) tarvi koulussa olla.


Maanantaina kävin kaverin kanssa vatsa-pepussa ja illemmalla vielä lenkkiohjelman mukaisella lenkillä. Vatsa-peppu oli ihan hyvä, vaikka välillä kyllä tuntukin, että liikkeet ottaa ihan väärästä paikasta enkä enää jaksa tehä mitään. Kunnialla vedin kuitenkin loppuun saakka pieniä helpotuksia lukuun ottamatta. Tällä kertaa on sentään oikeet paikat hellänä ;-)



Oon miettiny, että pitäiskö mun vaihtaa GoGo:lle. Siellä olis enemmän valikoimaa ja useemmin jumppia, niin pystys paremmin sovittaan omiin aikatauluihin. Toisaalta täällä nykysellä kuntokeskuksella on käytössä kymmenen kerran kortit, joka tuntuu musta paremmalta ratkasulta kun sitovan olonen jäsenyys. Hintaeroo olis pari kymppiä, tosin GoGolla kuuluu sali siihen samaan satsiin myös. Mitä mieltä ootte, olisko järkevää vaihtaa?

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi ja jään innolla seuraamaan!

    Itse pidän hyvin paljon noista jumpista yms ryhmäliikuntatunneista. Olen itsekkin vaihtamassa toiselle salille, koska siellä saa tuon kuntosalin suunnilleen samaan hintaan. Ja omasta mielestäni tuollainen "sitova" kuukausikortti tms on paljon parempi, koska silloin itse ainakin ajattelen, että on pakko käydä koko rahan edestä jumpissa ja kuntosalilla (koska saa käydä niin paljon kuin haluaa). Jos on vain tuo 10 kerran kortti, niin jokainen kerta maksaa saman verran eikä silloin ole väliä, että milloin ne käyttää. Kuukausikorteissa on se, että mitä enemmän käyt tunneilla, sitä halvemmaksi periaatteessa ne tunnit tulevat. :) (toivottavasti sait edes jonkun verran selvää, mitä yritin sanoa! :D)

    Kovasti tsemppiä laihdutusprojektiisi! :)

    VastaaPoista
  2. Cizu: Kiitos kivasta kommentista!
    En oo vielä ainakaan vaihtamassa ennen kuin tän hetkinen kortti loppuu. Mutta luultavasti vaihdan salia, varsinkin, jos saan rahapuolen järjestettyä

    VastaaPoista