torstai 5. toukokuuta 2011

19.

Mulla on ihan kamalan turvonnut, lihava ja voimaton olo. Syytän eilen alkaneita menkkoja, jotka on ihan kummalliset, ihan erilaiset kun yleensä. Eilen oli aamupäivästä ihan järkyttävän kipee maha, paljon kipeempi kun yleensä, mutta se meni kuitenkin ohi pelkällä buranalla. Oon siitä asti syöny buranaa sitten tasasin väliajoin, ettei kipu yllättäis taas. Mutta kovan kivun vastineeks onkin paljon niukempi vuoto, ehkä ihan kiva näin päin.

Nukuin tänään yli tunnin verran liian pitkään, jonka seurauksena myöhästyin koulusta. Jouduin menemään skootterilla, että edes olis jonkunlainen zäänssi ehtiä. En myöskään luonnollisesti ehtinyt katsomaan aamupainoa, joka on ärsyttävää. Toisaalta tiiän, että se on vähän koholla menkkojen takia, niin ei tarvinnut itseensä sillä masentaa.

Kohta meen pyörällä tallille, mutta sitä ennen olis tarkotus vielä käydä lenkillä. Taas aika tuntuu loppuvan kesken, en ehdi tekemään läksyjä ennen tallille menoa ja illalla on pakko vielä siivota. Tänään on kuitenkin pakko tehdä läksyjä jossain vaiheessa, niin yöunet kärsii taas.

Ajattelin ens viikon alusta yrittää tällästä skinny girl diet juttua ainakin jotenkin, saa nähdä miten onnistuu. Siinä siis saa syödä "oikeeta" ruokaa ton tietyn kalorimäärän verran ja hedelmiä (joista ite luultavasti karsin ainakin banaanin) lisäks. Ajajttelin myös, että juomia ei lasketa siihen mukaan, jos ne on light-versioita tai kahvia tai teetä maitotilkalla.

Onko kukaan koittanu tällästä dieettiä ja miten se onnistu?

4 kommenttia:

  1. Enpä suosittelisi koettamaan.. nimimerkillä: erilaisia "ihmediettejä" tuhat ja yksi kertaa koettanut.. Nyt 6kk täydellistä elämäntapamuutosta takana, ja -16kg kevyempänä (ja syön päivittäin 1500-1800 kaloria).
    oletko tutustunut sivuun www.kiloklubi.fi sieltä voisit saada hyviä vinkkejä ;)

    VastaaPoista
  2. Olen Blueberryn kanssa samaa mieltä. ^

    Kiloklubin kaloreilla täälläkin mennään. Nuo kitudieetit toimivat yleensä hyvin sen hetken, minkä ne kestävät ja kun dieetti loppuu, menetetyt kilot palautuvat (tuplasti) takaisin. Elämäntapamuutos on se oikeasti toimiva tapa, olen sen itsekin nyt ymmärtänyt - vasta monen vuoden dieettikokeilujen jälkeen.

    Kannattaa suosia hitaita hiilareita ja korvata leipä, pasta ja perunat kasviksilla ja vihanneksilla.

    Paljon tsemppiä painonpudotukseen! :)

    VastaaPoista
  3. blueberry ja Hiilarihirmu: Kiitos kommenteista! =) Olin jo kyllä lähes varmasti päättänyt, etten tollaseen ala kuitenkaan, mutta nyt ainakin varmistu vielä teidän kommenttien myötä :) Kiloklubia oon tässä muutaman viikon ajan käytelly, mutta rupesi turhauttaan, kun kunnon tulosta ei tullu.

    VastaaPoista
  4. senttinen, et näe mitään tuloskia vielä välttämättä muutamassa viikossa, kropalla kestää oma aikansa tottua muutokseen. Minullakin on tullut laihdutuksessa 6vkon kestäneitä "jumeja" jolloin paino ei liiku mihinkään. ne on vain kestettävä. aikanaan ne menevät ohi, ja pudotus jatkuu taas. Kropalle kuitenkin on täysin mahdotonta pudottaa painoa koko ajan, joskus se tarvitsee lepoa, ja kroppaa ottaa aikansa, halusit sinä sitä tai et.
    Jatka ihmeessä kiloklubin käyttöä, äläkä heti hermostu jos ei tuloksia tule, olihan sinulla liikuntaprofiilit yms. merkitty siellä varmasti oikein?

    VastaaPoista