tiistai 17. toukokuuta 2011

bikiniasiaa

Googlailin vähän erilaisia bikinikroppia:


1. Tila, jossa koen olevani nyt. Mulla on kyllä tosta vielä isommat (ja rumemmat) rinnat ja laihemmat sääret. Mutta muuten tää.
2. Kroppa, jonka haluaisin omistaa kesän loppuun mennessä (ja mieluummin jo aikasemmin)

Ja tässä vielä pari kuvaa, joissa on molemmissa tosi kivat kropat, ei ehkä sellanen kroppa, josta aina oon unelmoinu, mutta sellanen, joka olis ihan mahdollinen :)

                         

5 kommenttia:

  1. Kyl sä tällä hetkellä mun mielestä oot ennemminkin noissa viimesissä kuvissa kuin ekoissa.

    VastaaPoista
  2. Ainakin sulla on terve suhtautuminen siihen, miltä haluat näyttää :) Tarkoitan siis, ettet halua olla tai tavoittele pääsyä anoreksiamittoihin, joissa kylkiluut paistavat yms.
    Varsinkin tuo viimmeisin kuva on sellainen, jollainen vartalo kelpaisi itsellenikin. :)

    VastaaPoista
  3. Amadeus: Kiitos paljon :) vaikken itse koekaan olevani niin silti mieltä lämmittää :)
    blueberry: Oon tässä pikkuhiljaa tajunnut, että tuollainen normaalipainoisuus on oikeesti tosi kivan näköstä, eikä melkein koskaan todella laihat ole kauniita. Toki haluaisin vieläkin näyttää joskus vaikka Kim Kardashianilta tai Eva Longorialta, mutta tiedän, ettei se oo mahdollista varmaan koskaan. Niinpä otan inspiraatioks ja tavoitteeks sellaisia kuvia, joilta voin vielä ite jonain päivänä näyttää (niin että se joku päivä vielä oikeasti tulee). Sitten kun kroppa näyttää vaikka samalta kuin tossa vikassa kuvassa, voi miettiä mitä sille sitten haluaa tehdä :)

    VastaaPoista
  4. Hei! Eksyin blogiisi ja täytyy sanoa, että on ilo huomata reilunkin kokoisten tyttöjen voivan toimia "thinspona" - realistisena sellaisena!

    Sinulla on selvästi järki kädessä ja uskonkin, että pääset tavoitteeseesi - oli se sitten mikä vain. Jaksa vain yrittää!

    VastaaPoista
  5. no oot kyllä pienempi ku ton ekan kuvan tyttö :D

    VastaaPoista