torstai 19. toukokuuta 2011

I did it!

Mulla ei tosiaan pitäis olla yhtään aikaa olla koneella enää tänään, mutta yks asia on pakko vielä jakaa teijän kanssa. Nimittäin juoksin just ensin 8 minuuttia, kävelin kaks ja juoksin 7. Ja mä pystyin siihen, ihan oikeesti (pysähdyin kyllä kerran ottamaan kengästä kiven pois, mutta kuitenkin). Ei varmastikaan suoritus eikä mikään monellekaan, mutta mä juoksin vielä kaheksan viikkoo sitten just ja just kaksi minuuttia, nyt juoksin pienen tauon avulla viistoista. Viime sunnuntaina juoksin 12... Mä ehkä pystynkin vielä joskus juoksemaan puoli tuntia, sitten tunnin ja ehkä joskus maratonin jos haluan. Niin hienoo!

Sitten äkkiä vielä toiseen asiaan. Otan nyt ainakin jokskin aikaa käyttöön kaks virallista punnituspäivää, perjantain tiistain lisäks. Huomenna siis virallinen paino taas :) Nyt käyn äkkiä vaihtamassa vaatteet ja sitten  i'm off to horse riding! Huomisiin siis!

2 kommenttia:

  1. Onnea juoksusaavutuksesta!
    Itse sain juuri vähän aikaa sitten 10min juoksua täyteen.. ja nyt menee se 14-16minuuttia, kyllä se siitä pikkuhiljaa paranee, nimittäin juoksukunto, meillä molemmilla.

    VastaaPoista
  2. blueberry: Kiitos :) Oonkin katellu, että meillä on suunnilleen samanpitusia juoksulenkkejä :) Mutta kyllä tästä kunto kohoo itse kullakin ;)

    VastaaPoista