tiistai 24. toukokuuta 2011

29.

Punnituksen tulos: 74.8 kg eli tavotteeseeni pääsin, just ja just :) Meijän vaaka näyttää tosiaan kahensadan gramman tarkkuudella, niin 74,8 on ensimmäinen 74:lla alkava luku mikä siitä voi tulla. Ens viikon tavote on alle 74.6 kg.

7 kommenttia:

  1. Oot pärjänny tosi hyvin, onnittelut! Sitä vaan, että eikö toi sun tahti oo vähän liian hidas? Jos viikossa meinaat pudottaa 74.8 : sasta 74.6 : teen niin aika pieni suoritus sinäänsä :I
    Kun jotkut vetelee kahdessa viikossa viisi kiloa ( kuten mun isä) :DD:D
    mut jooo omapahan on mahas.

    VastaaPoista
  2. Anonyymille tiedoks, että toi on juurikin terveellinen vauhti. Hitaaltahan se saattaa tuntua, mut eipä tuu kilot takasin yhtä helposti eikä jää nahka ikävästi roikkuun.

    Mieluummin realisteja kuin aivan mahdottomia tavotteita. :)

    VastaaPoista
  3. hidas laihdutus on paras tapa laihtua, jos kovin nopeasti paino lähtee se luultavasti tulee samaa vauhtia takaisin.

    VastaaPoista
  4. Vastaan kaikille näin yhteisesti :)
    Eli toi alle 74.6 tarkottaa, että se paino sais olla maksimissaan 74.4 kg periaatteessa, että se siis tosiaan olis _alle_ 74.6. Ja tähän hitaaseen pudottamiseen on syy, tiedän, etten pysty juuri parempaan vauhtiin olematta jatkuvasti nälkäinen (joka taas johtaisi repsahduksiin), vaan hidas pudotus sopii mulle parhaiten. Menen myös viikonloppuna yhtiin valmistujaisiin, joissa tulee syötyä luultavasti todella paljon, joten syömiset menee viikonloppuna pyllylleen.
    Kiitos kommenteista :)

    VastaaPoista
  5. Ensimmäiselle anonyymille kommentoijalle:

    Hyvä trollaus oli! :D Joo, laihduta sinäkin vaan 5 kiloa kahdessa viikossa niin saat oikeen lihaksetkin katoamaan. Sittenhän se laihdutus vasta sujuukin mainiosti. Fiksu tapa laihduttaa ja myös äärimmäisen järkevä ja terve. Kyllä täällä on fiksuja laihduttajia! Koska sehän onkin tosi luonnollista, että liikakilot on kertynyt vuosien saatossa ja sit laihdutetaan ne pois tollaisella tahdilla. Ei yhtään ihmekään miksi joillakin laihduttaneilla roikkuu perse jaloissa saakka ja iho on kuin vanhalla mummolla jos tällein menettelee!

    VastaaPoista
  6. Niin jo ja senttinen: mäkin olen syönyt tällä viikolla jo yhden päivän tosi epäterveellisesti ja tulen syömään myös paljon herkkuja ja hyvää ruokaa tulevissa tän viikon juhlissa. Kyllä jokaiseen dieettiin mahtuu pari juhlaa! Mut kompensoin herkuttelua sitten 10 km juoksulenkillä pururadalla, että mahdun vielä ostamaani mekkoon!

    VastaaPoista
  7. Jenny: Mulla on tällä viikolla menny syömiset ihan pyllylleen, mutta paino onneks on laskenut... Ja kohta menen lenkille, niin tulee edes jotain tehtyä :)

    VastaaPoista