lauantai 7. toukokuuta 2011

Kuvia taas

Nyt on aika tarkalleen kulunut kuukausi siitä, kun viimeks otin kuvat, joten nyt oli aika ottaa uudet. Edelliset kuvat täällä. Vaikka painossa on eroo vaan -1.2 kg (aamupaino tänään 75.4 kg, jes!!) niin ainakin ite huomaan jotain eroa näiden välillä. Peppu on selvästi pienentynyt ja vyötärökin näkyy pikkasen paremmin. Oon kyllä joissain housuissa ton pepun pienentymisen jo huomannutkin. Tällänen muutos motivoi jatkamaan laihdutusta ehdottomasti. Haaveilenkin jo, että kesään mennessä pystyn käyttämään hameita ilman, että reidet hankaa yhteen. En tiiä, että kuinka mahdollista se todellisuudessa on, mutta aina saa toivoa. Otin kuvan myös yhdistä aivan liian pienistä shortseista, mutta ilmeisesti poistin sen vahingossa. No, joka tapauksessa, yritän mahtua niihin shortseihin ennen kesäloman loppua.
Päätin, etten ala sille dietille, jonka edellisessä postauksessa esittelin. Tajusin varsinkin kommenttejen jälkeen, ettei siitä mitään hyvää seuraisi kuitenkaan. Repsahdukset olisivat varmasti paljon suurempia ja olisin koko ajan nälkänen ja kiukkunen. Mieluummin hitaampi painonpudotus hyvällä ololla :)

6 kommenttia:

  1. Fiksu päätös!
    Ja muutosta on todellakin tapahtunut, pepussa, ja selässä ainakin :) Wau!
    Jaksa vaan jatkaa sen kiloklubin kanssa, kyllä ne muutokset sieltä tulevat :)

    VastaaPoista
  2. blueberry, selän muutos johtuu osin myös käsien eri asennosta :) Mutta, täytyy kyllä sanoa, että muutos oli suurempi kuin olisin uskonut! :)

    VastaaPoista
  3. Nojuu, onhan noi kädet eri asennossa, mutta siitä huolimatta, muutosta on, ja se on muuallakin ihan silminnähtävää :)

    VastaaPoista
  4. Silminnähtävää muutosta kyllä on.

    VastaaPoista
  5. Sulla on kyllä ihan samoissa tilanteissa kun mulla :) Minkä pituinen olet? Tsekkaa mun blogi, ihanaa löytää joku joka on samassa lähtötilanteessa ;)

    VastaaPoista