maanantai 16. toukokuuta 2011

IHANAA LEIJONAT IHANAA!!!!

Hyvä leijonat, hyvä Suomi, hyvä me!! Että oli eilen hienoo katella peliä, oli mahtava porukka ja mahtava peli. En oo ikinä kokenu olevani suurempi jääkiekkofani, mutta kyllä eilen äänensä ihan kivasti käheeks sai :D

Ehkä osin eilisten ottelusyömisten takia, mutta ennen kaikkea erittäin huonosti menneen viikon takia tänään aamupaino oli 75.6 kg, eli nousua 400 g... Damn it! Ilmeisesti tarvin aina pari huonoo viikkoo alle, että tsemppaan kunnolla, ja sitten laihdun jonkun kilon, että voin lihoo siitä puolet takasin!! Luulin äsken vaa'alla, että tänään olis ollu virallinen punnituspäivä, mutta ei onneks ookaan, eli huomenna sit nähään. Vois turvautua perinteiseen syömättömyyteen, mut ei siitä olis oikeesti hyötyä ja söin jo kunnon aamupalan. Tänään meen vatsa-peppujumppaan johon en olis muuten ollut menossa.

Tänään on tarkotus siis vielä mennä pyörällä kouluun, olla siellä pari tuntia, mennä kirjastoon, ostaa kaupasta pari omenaa ja varmaan tonnikalaa, mennä jumppaan ja tulla sit heti sieltä kotiin, eikä syödä kotona mitään raskasta enää. Toivottavasti meillä ei grillata, se on mun tänhetkinen suurin heikkous, vaikka suklaakakut tuleekin hyvin toisena perässä.

Hyvää päivänjatkoo kaikille ihanille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti