sunnuntai 22. toukokuuta 2011

28.

Oliskin tällänen vyötärö :D no ei ihan..
No hupsista, en kirjottanutkaan eilen. Syykin löytyy, meni suunnitelmat ihan uusiks, eikä jäänyt juuri ylimäärästä aikaa. Päivällä mulla oli kaikenlaista hommaa ja illalla mentiin pienellä porukalla yhelle laavulle istuun ja syömään. Tuli syötyä ehkä hiukan liikaa, mutta juuri muuta huonoa kuin ehkä kymmenen dominokeksiä (oikeesti, miten ne voi muka olla niin hyviä?!), vaan hedelmiä ja sellasta.



Vähän motivaatiota :)
Perjantain  virallisen punnituksen tulos oli 75.0 kg, eli alaspäin mennään :) Eikä syömiset vaikuttanut ainakaan vielä nousevasti, koska tänään aamupaino oli 74.8 kg (miksei se voinut olla se virallinen? ;)). Tänäänkin tuli syötyä liikaa, koska käytiin tyttöjen kanssa Pancho Villassa ja söin kanahampurilaisen, mutta luulen, että kalorit menee suurinpiirtein tasan (kiloklubin suosituksiin nähden siis), koska kävin tunnin kävelyllä mikä sisälsi portaita ja mäkiä ja 20 minuutin lenkillä, jossa juoksin 14 min putkeen.

Oon aina välillä mittaillu ympärysmittoja, mutta vielä ei oo mitään suuria muutoksia tullut (mittasin ekan kerran 28.4.). Muita lukuja en muista kunnolla, mutta vyötäröltä oli lähtenyt alle kuukaudessa -7.5 cm! Muista ei ollutkaan niin radikaalisti lähtenyt, mutta ei ainakaan mihinkään oo tullut lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti